Hairmyers Skatepark

Posted by

CLIENT: South Lanarkshire Council
PROJECT FORMAT: Design and installation
COMPLETION DATE: July 2014
BUDGET: £50,000

PROJECT BACKGROUND:
The area was a green field site. The client wanted a site that could replicate the natural flow of the overall site sitting in between bunded areas to envelope the site within the natural environment.

DESIGN CONCEPT & OUTCOME:
Hairmyers park was designed in conjunction with the Landscape Architect. The site was raised above the existing levels as the area had a history of becoming wet during the
winter months. Once the levels where created a 150mm reinforced power floated / polished concrete pad was installed with a cross fall to ensure that the surface water was guided in to the drainage scheme that we designed with the client.
The facility has been a great success and we are arranging a launch event with our skate team in the near future.

 

Comments are closed.